SAKARYA / AKYAZI - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Yeni Mah. Ada cad. no126 Akyazı/Sakarya
Vizyon
Biz, Atatürk ilköğretim okulu olarak; Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, hür ve bilimsel düşünen öğrenci yetiştirmek için varız.
Misyon
Atatürk İlkokulu olarak misyonumuz; Atatürk ilkeleri ışığında, milli eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duyğusu gelişmiş,kendine güvenen, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :ikili
doğal gaz
ulaşım yaya olarak veya şehir içi dolmuşlarla yapılabilir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 1 km. kadardır. il merkezine uzaklığı ise 26 km. dir.